VAKMANSCHAP OP EENZAME HOOGTE

“Meer dan 100 jaar geleden startte mijn overgrootvader als leiendekker en loodgieter. Zijn zoon Lambert Smeets zette dit werk voort. In 1956 werd het bedrijf overgenomen door zijn zoon Frans Smeets met een ander aanbod van diensten. De eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam in de regio, Frans Smeets B.V. Door jarenlange ervaring, opleiding en bijscholing hebben onze dakbedekkers het benodigde vakmanschap om u kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Onze daken zijn belangrijk, ze houden ons droog, en daar helpen mijn team van vakspecialisten en ik u graag bij.”

Rob Smeets, eigenaar Frans Smeets B.V.

Dakbedekking / Dakisolatie / Dakinspectie / Dakonderhoud / Dakveiligheid / Groendaken / Leien + Shingles / Zink + Koper / Daglichtsystemen

PERSOONLIJK + ADEQUAAT

Nieuwbouw, renovatie of reparatie. Wij bieden een uitgebreid pakket diensten aan. Een veilig en stevig dak staat bij ons centraal. Daarbij houden we rekening met de uitstraling van uw huis of kantoorpand. Door een persoonlijke en adequate aanpak bieden wij op maat gemaakte diensten, waarbij uw wensen voor ons drijvend zijn.

KWALITEIT + VEILIGHEID

Als bedrijf houden wij nieuwe ontwikkelingen in onze branche nauwlettend in de gaten. Op die manier kunnen wij u continu garanderen van de beste producten op de markt. Standaard geven wij voor al onze projecten 10 jaar schriftelijke garantie. Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie Vebidak en we zijn zo altijd op de hoogte van de nieuwste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

ZAKELIJK + PARTICULIER

Wij werken voor diverse opdrachtgevers zoals gemeentes, woningstichtingen, bedrijven en particulieren. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij passen ons aan aan uw wensen en we leveren altijd in overleg een product af met de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Algemene Consumenten Voorwaarden
Algemene Voorwaarden Zakelijke Markt

FRANS SMEETS B.V.

Frans Smeets B.V. dakbedekkingsbedrijf, zoals in de huidige vorm bekend, is in 1983 opgericht. Achter dit bedrijf staat een team van ervaren en vakbekwame dakbedekkers. Zij beschikken over volledig uitgeruste transportbussen, een hoogwerker en een kraan, waarmee tot een hoogte van circa 18 en 30 meter materiaal naar het dak getransporteerd kan worden.